I love Rolf

Jag är så spänd och glad! Ikväll ska jag få hänga med min älskade Ellen. Som jag har längtat! Det är inte ofta det kan bli lika roligt som med min GhettoLove Ellio Rolf Ellen. You my love gal!

Detta får bli vår julkväll. Vår julkväll i Gefle. Egentligen skulle det bli en julöl med Henke också. Då hade karategänget varit komplett! Men han är kvar i Stockholm den gubben, så ikväll blir karatetrion en karateduo.

Det känns lite småskumt att vi inte ska vara i Ellens kvart i år. Faen vad mycket roligt vi har haft där! Och just ikväll skulle det passa så bra... För jag har lärt mig en ny låt på gitarren som jag skulle ha spelat. Så skulle vi sjunga :)
Näe, nu blir jag ju bara nostalgisk igen. Vad fånigt! Det blir roligt vad vi än gör - det vet jag!

                                              154824-5                154824-4                       
                                                                                              

Det börjar här

Jag vet inte hur jag ska börja. För jag har hört att man måste skriva intressanta saker när man har en blogg. Hur ska jag veta vad som intresserar?

Jag ger nog blanken i det. Tror jag bara skriver det som intresserar mig. Blir så mycket lättare så...

Idag i alla fall, så hämtade jag ut tonvis med bilder från i somras. Äntligen! Det var så roligt. Bilder är så bra, för de är som minnesanteckningar ur ens liv. Men med multifunktion. För när man ser ett helt klipp ur ens förgångna - en scen ur ens liv som aldrig mer kommer åter, ett slags stilleben som man utgör en betydande del av - då kan man minnas med många fler sinnen än om man bara skulle läsa. Och detaljer man säkert inte hade nämnt i sin anteckningsbok leder en mot vidare minnen. Tycker jag.
Vilka var där i bakgrunden? Vad hade jag på mig? Den där fläcken på höger axel fick jag ju när vi åt salsasås innan. Just ja, det var samma kväll som vi pratade med de som dansar där borta! I den där lokalen med de röda tapeterna luktade det skit. Det kanske var den där tjejen i hörnet som hade kräkts. Och så vidare...
Och jag är lite så, att jag lever mycket idag på det jag gjorde igår. Jag tycker om att bli hög på nostalgitripper.

Tripp... trapp... trull...
Full.


Titta in

Hej. Nu skriver jag mina första rader i min nya blogg. Välkomna! :)


RSS 2.0