Lite av varje

Jag skriver inte så ofta här jag eller. Det blir liksom inte riktigt av. Men nu kände jag för att skriva några rader.

Jag är på bra humör!

På lördag har jag födelsedagsfest. Jag får bestämma musik helt själv och ska låta bränna en skiva med allt från Dire straits till Amy Diamond. För j a g bestämmer! :) Alla ska ha roligt och må bra.

Helgen har jag spenderat med Intersport och Ellen. Med Halvkul och Helkul.
Jag är en dålig försäljare! Tror jag suger som fan. Men jag går och tänker på annat som är mycket roligare och så tycker jag att folk kan få sköta sina inköp ifred. Tänker att det räcker om jag går runt och ler och hjälper till när det efterfrågas.

Ellenhänget var skoj! I fredags var det fika och bio. I lördags var det thaimat, popcorn, gitarr och film. Vi tittade på en egen film från när vi var 19 då ellen plus tjejer hade fest i deras dåvarande lägenhet på Brynäs. Fatta kul! Jag tycker att vi egentligen var ganska mycket som vanligt, förutom att min haka ännu inte hade vuxit ikapp resten av ansiktet.

Idag tänkte jag på en sak under ca en sekund eller två. Jag började fundera på framtidens ungdomar och musik. I den här generationen har vi som tonåringar lyssnat på musik från bl.a. 60- och 70-talen när vi har försökt vara lite originella. Undra om ungdomarna på t.ex. 2030-talet kommer lyssna på Robyn och tycka att de är balla och musikaliskt välorienterade. Snacka om att vara grundlurade i så fall. Fast egentligen så tror jag inte att det är samma sak. För musik på den tiden var något annat än dagens produktion. Tror jag. Och så finns det iofs "viktigare" artister idag än Robyn. Men det var en rolig tanke som jag fnissade åt i huvet när jag gjorde hoppsa-steg till Do you really want me på träningen.

Famntag!

Depp

Jag tänker göra som Colormehappy och skriva om humör.
Fan vad det kan gå upp och ned. Nästan som en släng av manodepressivitet. Och jag har upptäckt att de maniska timmarna ofta har ett samband med kaffeintag...? Men det hjälper dock inte alltid.
Oftast strosar jag runt i skolan (ensam eftersom jag inte har någon tight kursare) med vad jag tror kan beskrivas som ett stenansikte... Sitter på lektioner och ser med största sannolikhet sur och uttråkad ut. Ibland kan jag ge ifrån mig ett litet leende, men det sitter långt inne. Jag markerar nog ganska tydligt att jag inte vill bekanta mig med folk. Jag väljer med omsorg ut vilka jag för dialoger med. De kan få uppleva en ganska stor ansträngning. Resterande finns inte.
Jag är en hemsk människa. Så känns det. Men jag gitter inte anstränga mig för att vara omtyckbar.

Nu ska jag vila.

Hej då

Det som komma skall

Okej ny måndag, ny vecka, nya tag.
I morse var jag uppe ganska tidigt. Jag måste strukturera upp mitt pluggande. Jag har kommit på att jag måste gå upp riktigt tidigt om mornarna så att jag har tid att göra massa onödiga saker, sega och strula till pluggningen men ändå i slutet av dagen ha fått något gjort! Det tycker jag var smart.

Hela veckan har jag saker att bocka av, såväl skolsaker och annat nödvändigt, som kompishäng och trevligheter. Det är en bra kombination. Om allt går enligt planerna ska även rusten komma igång alldeles snart och förberedelserna för den kommer att kräva massa tid den med. Sen blir jag hemlös i ungefär två veckor... Kommer nog bli jävligt jobbigt.

När jag satt med min sopp-lunch för en stund sedan började jag fundera på framtiden. Jag kom på att det vore väldigt trevligt att resa. Typ ungefär såhär: plugga klart det här sista året, jobba röv under sommaren och kanske en bit in på hösten, åka till något härligt ställe, resa runt, softa, göra roliga saker och aktiviteter och bara ta vissa dagar som de kommer... Det vore roligt att prova på klättring, kanske surfing om jag törs fastän hav är mäktiga och respektingivande, någon kampsport eller annat äventyrligt. Jag tänker mig att jag och Robbi kan åka. Det vore skönt att ha en sådan resa i ryggen när man ger sig ut i vuxenlivet och jobbar för brödfödan, dras med ungar, bråkar om vem som dammsög sist och står maktlös inför det faktum att kroppen och knoppen fallerar. 
 
Nu ska jag ta mig en kopp te eller kaffe och plugga vidare.

Problembarn

Hej

Vilken lång dag det har varit idag. Jag gick upp strax efter 7 i morse för att hinna plugga och fixa med saker före lunch. Sen hade vi seminarium 13-16 och slutligen en föreläsning 16-19. My oh my.
Nu är jag hemkommen, duschad, äten, idoltittad och ska sätta mig med ytterligare lite plugg om en stund. Jag är smått nervös inför morgondagen, för då ska jag träffa min handledare och hennes nya klass, som är en trea i år. Jag blir pirrig för att jag känner mig så liten och menlös när jag är där, med henne. Jag vet inte varför, kan inte sätta fingret på det. Men något gör att jag inte blir den Linn som jag oftast är och känner mig bekväm med. Det är frustrerande. Men den här gången känner jag mig lite mer förberedd och det ska jag ta vara på. Svischa fram, ta alla med storm och vara stark... Help me. Mamma...

Igår var det invigning av en ny rörelse i en del av min bekantskapskrets. Cirkelfika. Ellen stod först på listan och bjöd hem oss på muffins och äppelkaka. Svinigt gott var det! Och trevligt.

Jag tror jag är allergisk mot något. Eller har nåt annat fel. Jag har utslag och plitor i ansiktet och på halsen. Och så kliar det på min hand. Det är alltid nåt fel på mig.

God natt!

RSS 2.0