Tyst

Fy fan vad jag har tråkigt till och från. Det är fan helt sjukt. Jag har så tråkigt och blir så rastlös så jag blir förbannad! Det kryper i hela kroppen på mig när jag sitter här med datorhelvetet i knät. Men jag får inte göra nåt annat för jag måste plugga. Men jag vill inte för jag orkar inte för jag bryr mig inte. Fan vad arg jag blir. Jävla skit. Varför kan jag inte bara skriva ihop nå skit och lämna in så jag får det ur världen? Men nej se det går inte. För jag måste få det bra. Och då drar jag ut på skiten tills jag inte hinner annat än bara skriva ihop nå skitpiss. Är det bra? Näe... Just det, så va tyst då! Idiot. Fan också.

Väldigt snart

Så. Nu är jag klar med min hypotes kring varför en polisbils sirener låter ljusare på långt håll. Nu har jag 1 stor och en halvfärdig uppgift kvar, sen är det sommar!! SOMMAR!! Sommar som i sommarlov. Fattar ni? Och på onsdag väntar en belöning. Då drar vi.

Jag har en bra känsla kring den här sommaren. Jag tror att den kommer bli bra. Riktigt bra.

Agosmys.

NakenJanne

Varför ser man alltid ut som en skrynklig pung i provrumsspeglarna? Jävla skitdon!
Hela det självförtroende som man trodde att man hade bara smulas sönder på två sekunder, så fort man blottar sin nakna hud för spegelhelvetet. Fy fan. Först ser man bilder över hela stan som visar hur läcker man ser ut i bikini. Så med huvudet högt går man och provar en sån där liten tyg-grej för att upptäcka att någon måste ha deformerat den underbara, välsvarvade kroppen medan man sov eller i nåt annat mindre vaket sammanhang! Allt satt plötsligt på helt fel ställen.

Lurendrejeri är vad det är!

Men men. Jag tänker inte låta mig brytas ned av det inte. Finns viktigare saker att tänka på. Och förresten så säger min kille att jag är finare än en kall öl i solen. Så då behöver jag inte bekymra mig mer!


Spex

Linn (svingar upp gitarren och pratar ungefär som på 1930-talet kanske): Jaaaa, damer och herrar! Väääälkomna. Jag tänkte jag skulle draaaa några ackooord för er! Vad vill ni höööra då månntro? Jag kan köööra den om Bellman och...
Robert (bakis): Men håll käften!!!

Hahahaha

Don't stop me

Queen. De är några av mina favoriter. Jag har alltid diggat dem. Ända sedan jag var liten och pappa drämde på en skiva i köket eller bilen lite titt som tätt. Don't stop me now är så underbar så jag nästan vill skratta och gråta på samma gång när jag hör den. Me love! Jag sitter och slår på gitarrsträngarna och tycker mig ha hittat ett liknande sound som jag river av om och om igen här :) Grannarna hatar mig.

Tonight, i'm gonna have my self a real good time.....

Akademiska studier

Hej jag läser på universitetet och det här är en del av min kemiredovisning

 

Pust... är det inte sommarlov snart?

Fysik är roligt

I morgon far jag till Gävle. Hoppas det blir mys och bra!

Idag på fysiken gick det upp för mig att jag är riktigt smart! Det var en spännande upptäckt. Det ska jag förvalta väl.

Tjipp

Christine

Haha. Christine på 5an är roligt!

Ingen får säga emot mig.

Håll käften sa jag!!

Knas

Nu kom jag nyss hem från en liten kvällsvandring i mina hoods. Jag kände att jag ville röra på mig och passade samtidigt på att tömma mina välfyllda källsorteringspåsar. Vacker kväll!

Innan jag gick ut tänkte jag att nu har jag två val. Antingen gör jag som jag vill, trotsar skymningen samt alla idioter därute och riskerar att bli överfallen. Eller så väljer jag det säkra alternativet och stannar hemma, men får då troligtvis svårt att somna pga myror i benen...

Ska man behöva välja? Ska man ens behöva snudda vid tanken på att det finns en risk med att gå utanför sitt hem en vacker vårkväll? Jävla idioti! Det säger jag bara.
Lugnare blev jag heller inte när jag svängde runt hörnet i en korsning och upptäckte att jag var "förföljd" av en jävla laserprick, eller vad det heter. Prickjäveln surrade runt mina fotsteg en bra bit och jag tordes inte vända mig om. Jag spelade cool istället. Jag tog vänster i en korsning i tron att lasermannen inte skulle komma åt mig där. Men pricken hängde med. Fy faan. Jag ökade takten lite diskret, närmade mig ett äldre par och började på allvar fundera över om jag skulle försöka påkalla uppmärksamhet. Säga nåt. Men just när jag var framme vid dem slocknade pricken.. Jävligt scary. Så med tokpuls och blank panna gick jag raka vägen hem...

Så här i efterhand kan jag undra över vad jag egentligen trodde skulle hända? Det kanske, troligtvis och förhoppningsvis, bara var en unge som busade lite... Men min reaktion tyder på att allt inte är som det ska där ute. Något är knas. Rejält knas.

Summering

Hej nu är jag i Stockholmen igen då. Idag har jag varit i Nacka Naturreservat och kollat in kräftdjur, spindlar och insekter. Vi skulle ha heldag mellan 9 och 16 egentligen, men ungefär 11.20 sa vår lärare att han hade fått migrän och inte kunde fortsätta. Aj då så tråkigt sa vi och hjulade därifrån.

Jag har haft långhelg i Gävle och det har varit bra. Alltid bäst mot slutet... när man ska åka hem. Det är väl lite typiskt. Men men. Nu är det bara 10 dagar kvar till jag får va med skitskallen igen. Suck... I alla fall så har vi varit ganska hurtiga och joggat två ggr. Sen har vi mest ätit. Det är vi bra på.

I fredags gick vi in för att gå ut. Que? Ja, ni fattar. Vi var på middag hos mamma o pappa och sörplade massa vin för att bygga upp en bra grund. Sen åkte vi in till stan och fyllde på med öl. Jag lyckades skitbra! Det svängde ordentligt. Och det var nog tur för det var knappt en käft ute, men det la jag inte så stor vikt vid då.


Dagen därpå var jag faktiskt en aning bakis, vilket jag brukar slippa i vanliga fall. Jag lyckades lura med mig Robbi på hejdå-lunch hos mamma o pappa för mormor som ska flytta. Hon hade med sig en jävla Siv som var förbannat knasig. Hon babblade stup i ett så att alla satt som helt invalida vid matbordet och bara nickade eller skakade på huvet. Till och med mormor, som är känd för att babbla trumhinnorna av en, däckade i soffan efter kaffet. Robbi ångrade att han följde med. Vi somnade tidigt den kvällen.


Hej då.


RSS 2.0