Nå vettigt

Ojojoj, vad har man för liv när man en ledig dag tänker att man lika gärna skulle kunnat jobba? Men idag känns det så. Jag har ju för bövelen inget vettigt att göra! Det suger. Mats! Jag sitter här i mina mysbrallor och vill att det ska bli kväller så jag kan titta på fotbollen... Heja.
Kompisarna jobbar eller är på annan ort. Pojke är alltid på annan ort. Jävlar.
Jag skulle iofs kunna gå till återvinningen med några mjölkpaket och konservburkar...

Men gu. Nu ringde en människa från jobbet och frågade om jag kunde jobba 16-19 :) Jag blev bönhörd. Jippi!

Hej då

Turkiet vs Sverige

Jag är hemma nu igen. Jävla skitans babian också. Det vill jag ju inte. Jag vill tillbaka. För fy fan vad vi har haft det bra! Feta livet liksom. Vi har ätit mat hela dagen lång. Bufféer och snackbarer. Haft tillgång till öl och vin som vore det vatten. Lapat sol och sparkat boll på feta stranden. Softat på balkong med underbar havsutsikt. Svettats lite på gratisgym. Gått på turkdisko. Ja ni förstår ju.

Jag hann verkligen inte tröttna på det livet och jag vill tillbaka nu!
Nu sa jag ju...


Rysk post

Skolan är klar! Jorås'att. Inga fler pluggmoln nu på ett tag inte. Fint dä vettu. Jääääälit fint.
Det är ju nästan som när man var liten och hade sommarlov i en evighet. För jag ska inte jobba särskilt mycket denna sommar jag inte. Nej det ska jag inte. Men jag har ganska många planer, planerade och bokade. Klart och betalt. Skittrevligt faktiskt! Nu är det utlandet en vecka, sen kommer kusin på besök en vecka i Gävle, sen blire Gotland och däremellan är det Midsommar, en hejdundrandes (hoppas jag) 25årsfest för söta Ellen, samt förhoppningsvis en massa andra bravader och eskapader. Skulle ett Oslobesök lyckas slinka sig in i kalendern vore sommaren komplett!

Nä nu måste jag dra i mig kaffet, slå igen resväskan, checka de tre P:na, borsta tänderna, kamma håret och ringa mamma innan det är dags att gå.

Handtag, famntag, klapp och kyss!

Know it

Hej
Helgen var rolig. Jobb först, men sen rockband och trevligt häng! Mycket gemytligt. Jag briljerade på trummor.
Nu tänkte jag att jag skulle lägga i högsta växeln och dra på utav bara helvete med mitt sista arbete. För på onsdag är det so long suckers!! Då drar jag till Turkland. Hej då blekfeta töntar! Men jag börjar bli lite pirrig, ja det ska erkännas. Jag tänker att jag kanske kommer dö, sa jag till Ellen. Men hon svarade med att jag ju lika gärna hade kunnat dö i lördags när jag gick hem ensam, full, på natten. Det finns en viss poäng i det. Men det är liksom en lite mer ovanlig situation för mig att flyga än att vara full. I vilket fall som helst så tänkte jag ta tillfället i akt att berätta för er alla hur glad jag är för er! Alla som läser kan ta åt sig, för jag hatar ingen. Jag tycker om var och en av er som jag känner, på olika vis. Vet det.

Allahaýsmarladýk! Elveda!

RSS 2.0